Over ons

Geen groentje

Vanaf het moment dat eigenaar Marcel van der Waal kon lopen, was hij vrijwel elke dag in de tuin te vinden. Weer of geen weer. Marcel wilde zijn ouders ‘helpen’ met het verwijderen van onkruid en het omploegen van de aarde. Op zijn zestiende koos Marcel definitief voor de tuinen. Hij volgde de hoveniersopleiding en ging hij aan de slag bij een middelgroot hoveniersbedrijf in de Hoeksche Waard.

Creatieve ondernemer

In het voorjaar van 2003 begon Marcel voor zichzelf. Enerzijds gedreven vanuit zijn ondernemingszin. Anderzijds vanuit zijn behoefte om zelf aan de tekentafel te zitten, zodat hij zijn creativiteit kwijt kan. Met als belangrijkste doel: mooie tuinen maken, waarin iedereen (mens, dier en natuur) zich happy voelt. De tekentafel is inmiddels verruild voor een digitaal ontwerpprogramma, waarmee we realistische 2D en 3D tuinontwerpen kunnen maken.

The Dutch Wave als inspiratie

Van der Waal Tuin & Design zet zich al meer dan 20 jaar in voor het vergroenen van de buitenruimte. Belangrijke inspiratiebron is The Dutch Wave, een stroming in de Nederlandse tuincultuur die met de natuur mee tuiniert. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van veel vaste planten en siergrassen in een gelaagde compositie, waardoor de tuin altijd in beweging is. Ook onze tuinen zijn altijd in beweging en zorgen het hele jaar door voor een interessant en aangenaam beeld.

Persoonlijk advies

Op zoek naar een creatief tuinontwerp?
Wij adviseren je graag.

Wij zijn al 20+ jaar het vertrouwde hoveniersbedrijf in de Hoeksche Waard en omgeving voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Hoe kunnen we jou helpen? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Waarmee kunnen we je helpen?

  Jouw gegevens  Hoe kunnen we je bereiken


  Gewenste periode oplevering tuin(ontwerp)?

  Overige opmerkingen

  * Verplichte velden.