Van der Waal tuin & design

Geïnteresseerd in een toffe baan in het groen?

We zijn een ambitieus ontwerpbureau en hoveniersbedrijf. We streven naar een prominente positie als het gaat om het vergroenen van de buitenruimte. Hierbij kunnen we jouw groene vingers, kennis van tuinen en eventuele ontwerpskills goed gebruiken. We hebben regelmatig vacatures voor leerling hovenier, meewerkend hovenier of voorman.

Leerling hovenier

  • Leerwerktraject

  • Full time

  • Maandag - vrijdag

Vacatureomschrijving

Deel jij onze visie op groen? Dan zoeken we jou! Help jij ons mee om Nederland een stukje groener te maken met het ontwerp en de aanleg van groene tuinen?

Groen voelt goed. Groen doet goed.

Een groene tuin is gezond voor mens en dier. Groen geeft ontspanning en plezier, helpt tegen wateroverlast en hittestress en is goed voor de biodiversiteit. Dat is nu noodzakelijker dan ooit.
Wij zetten ons al meer dan twintig jaar in voor het vergroenen van de buitenruimte. In onze tuinontwerpen ligt de focus op een vaste, kleurrijke beplanting. Geïnspireerd op The Dutch Wave, creëren we een natuurlijke, levendige tuin, die altijd in beweging is en elk seizoen een prachtig beeld geeft.

Groen = voor iedereen

Wij maken tuinen waar de egels in de herfst een veilig onderkomen zoeken. Waar in het voorjaar de vogels en bijen zich tegoed doen aan al het lekkers. En waar de kinderen vrolijk kunnen spelen en de klant heerlijk kan ontspannen. Samen maken we Nederland een stukje groener en gaan we voor meer genieten.

Doe je ook mee?

Of je nu een groentje bent of al jaren groene vingers hebt ;-), wij zoeken zowel leerling hoveniers als mensen met ervaring in tuinaanleg en tuinonderhoud. We zijn een erkend leerbedrijf en helpen je graag om te ontdekken en ervaren wat je allemaal met groen kunt doen.

Solliciteer direct

Staat er geen vacature online, maar ben je wel geïnteresseerd in een toffe baan in het groen?

Stuur een mailtje met je motivatie naar info@vanderwaaltuinendesign.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Erkend leerbedrijf – praktijkopleider

Van der Waal Tuin & Design is gecertificeerd als Erkend Leerbedrijf volgens de richtlijnen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage en wil jij ervaren wat groen kan doen?

Mail naar info@vanderwaaltuinendesign.nl voor meer informatie en mogelijkheden.

Samenwerken met andere groenspecialisten

Wij gaan voor een groener Nederland en dat bereik je samen sneller dan alleen. We zoeken dan ook graag de samenwerking met andere groenspecialisten. We zoeken bijvoorbeeld naar partners die ons kunnen helpen om de eetbare tuin nog meer te integreren in onze plannen en we staan altijd open voor nieuwe ideeën, bijvoorbeeld als het gaat om klimaatadaptatie, het behoud van (beschermde) dieren en biodiversiteit.

Samenwerken?
Mail of bel naar info@vanderwaaltuinendesign.nl.

Vacatures

Solliciteer direct

Solliciteer via onderstaand formulier. Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie, telefonisch of per mail.

    CV uploaden*

    * Verplichte velden.