Diensten

Jouw tuin op z’n mooist in ieder seizoen

Je wilt natuurlijk het hele jaar door genieten van een prachtige tuin. Ook voor tuinonderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Onze vakbekwame hoveniers zijn onder andere gespecialiseerd in snoeien, maaien, onkruidverwijdering, bemesting en boom- en plantverzorging. Met professioneel onderhoud houden we jouw tuin gezond en ligt deze er het hele jaar verzorgd bij.

Tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven

Wij verzorgen zowel tuinonderhoud voor particulieren als voor bedrijven. De tuin is een belangrijk visitekaartje van je bedrijf. Met een goed onderhouden tuin maak je gegarandeerd een goede eerste indruk. We komen graag persoonlijk bij je langs om de situatie te beoordelen. Op basis hiervan maken we een (jaarrond) onderhoudsplan. De frequentie bepalen we in goed overleg, afgestemd op wat wij minimaal nodig achten en passend bij jouw budget.

Persoonlijk advies

Op zoek naar een creatief tuinontwerp?
Wij adviseren je graag.

Wij zijn al 20+ jaar het vertrouwde hoveniersbedrijf in de Hoeksche Waard en omgeving voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Hoe kunnen we jou helpen? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Waarmee kunnen we je helpen?

  Jouw gegevens  Hoe kunnen we je bereiken


  Gewenste periode oplevering tuin(ontwerp)?

  Overige opmerkingen

  * Verplichte velden.