Over ons

Ontwerpbureau en hoveniersbedrijf ineen

Tuinontwerp en tuinaanleg stadstuin Rotterdam Kralingen Van der Waal Tuin en Design

Wij ontwerpen en realiseren tuinen voor liefhebbers van groen. We maken van jouw buitenruimte een levendige plek waar je heerlijk kunt ontspannen. We zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud bij particulieren en bedrijven.

Tuinontwerp en tuinaanleg stadstuin Rotterdam Kralingen Van der Waal Tuin en Design

De juiste verbinding tussen ontwerp en realisatie

Wij zijn een ontwerpbureau en hoveniersbedrijf ineen. Doordat wij zowel ervaring hebben met het ontwerpen van tuinen als de aanleg, ben je verzekerd van een verrassend en realistisch voorstel. Een ontwerp is immers alleen geslaagd als het ook uitvoerbaar is, zowel praktisch gezien als met oog op planning en budget.

Genieten. Elke dag van het jaar

De afgelopen jaren hebben we een duidelijke, eigen signatuur ontwikkeld, met een weelderige beplanting als groene draad in een spannende compositie met (half)harde materialen. Ons doel: zorgen voor de ultieme buitenbeleving, het hele jaar door.

Persoonlijk advies

Op zoek naar een creatief tuinontwerp?
Wij adviseren je graag.

Wij zijn al 20+ jaar het vertrouwde hoveniersbedrijf in de Hoeksche Waard en omgeving voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Hoe kunnen we jou helpen? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Waarmee kunnen we je helpen?

  Jouw gegevens  Hoe kunnen we je bereiken


  Gewenste periode oplevering tuin(ontwerp)?

  Overige opmerkingen

  * Verplichte velden.