Visie

Groen voelt goed.
Groen doet goed.

Natuurlijke tuinen jaarrond tuinplezier Van der Waal Tuin & Design

Een groene, natuurlijke tuin is gezond voor mens en dier. Groen geeft ontspanning en plezier, helpt tegen wateroverlast en hittestress en is goed voor de biodiversiteit. Dat is nu noodzakelijker dan ooit.

Wij zetten ons al meer dan twintig jaar in voor het vergroenen van de buitenruimte. In onze tuinontwerpen ligt de focus op een vaste, kleurrijke beplanting. Geïnspireerd op The Dutch Wave, creëren we een natuurlijke, levendige tuin, die altijd in beweging is en elk seizoen een prachtig beeld geeft.

Natuurlijke tuinen jaarrond tuinplezier Van der Waal Tuin & Design

Voor iedereen

Een tuin waar de egels in de herfst een veilig onderkomen zoeken. Waar in het voorjaar de vogels en bijen zich tegoed doen aan al het lekkers. En waar de kinderen vrolijk kunnen spelen en jij heerlijk kunt ontspannen. Samen maken we Nederland een stukje groener en gaan we voor meer genieten. Doe je ook mee?

Persoonlijk advies

Op zoek naar een creatief tuinontwerp?
Wij adviseren je graag.

Wij zijn al 20+ jaar het vertrouwde hoveniersbedrijf in de Hoeksche Waard en omgeving voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Hoe kunnen we jou helpen? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Waarmee kunnen we je helpen?

  Jouw gegevens  Hoe kunnen we je bereiken


  Gewenste periode oplevering tuin(ontwerp)?

  Overige opmerkingen

  * Verplichte velden.