Diensten

Jouw droomtuin komt
tot leven

Ben je op zoek naar een ervaren hovenier voor de aanleg van jouw droomtuin? Met meer dan 20 jaar ervaring en kennis en een breed assortiment aan professionele gereedschappen en kostenbesparende machines dan ben je bij ons aan het juiste adres. We verzorgen de complete tuinaanleg, zowel voor particulieren als bedrijven.

Een goede bodem als basis voor een duurzame tuin

Investeren in een goede bodemstructuur is essentieel voor een mooie, duurzame tuin. Dat is ook de reden waarom wij graag in een vroeg stadium betrokken worden bij nieuwbouw- en veranderplannen. Wij maken vooraf een beoordeling van de bodemkwaliteit. Zeker bij nieuwbouw is er vaak sprake is van een slechte bodemgesteldheid. Afhankelijk van de situatie voeren we aanvullende bodemtesten uit. Op deze manier ben je verzekerd van een goede bodem als basis voor een duurzame tuinaanleg.

Complete tuinaanleg

Is de basis goed? Dan kan de tuinaanleg beginnen. Wij verzorgen alle denkbare hovenierswerkzaamheden: van de aanleg van een gazon, vijver en bestrating tot het plaatsen van een tuinhuis, buitenkeuken en beschoeiing. Deze werkzaamheden voeren wij in principe alleen uit als onderdeel van een complete tuinaanleg. We zijn namelijk geen stratenmaker of ‘schuttingbouwer’. Wij maken tuinen! Uiteraard maken wij voor onze bestaande klanten een uitzondering en verzorgen wij elke gewenste aanpassing in de tuin.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van je droomtuin?

Persoonlijk advies

Op zoek naar een creatief tuinontwerp?
Wij adviseren je graag.

Wij zijn al 20+ jaar het vertrouwde hoveniersbedrijf in de Hoeksche Waard en omgeving voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Hoe kunnen we jou helpen? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Waarmee kunnen we je helpen?

  Jouw gegevens  Hoe kunnen we je bereiken


  Gewenste periode oplevering tuin(ontwerp)?

  Overige opmerkingen

  * Verplichte velden.