Terug naar portfolio

Frisgroen en romantisch

Tuinaanleg tuinontwerp hovenier Capelle aan den IJssel

In dit tuinontwerp vormen cortenstalen schuttingpanelen een prachtig decor voor de frisgroene en kleurrijke beplanting. Deze kleurcombinatie zorgt voor een verrassend en speels effect, helemaal in combinatie met opvallende accessoires, waaronder een felblauwe plantenbak. Het resultaat is een speelde, levendige tuin.

Tuinaanleg tuinontwerp hovenier Capelle aan den IJssel
http://Tuinaanleg%20tuinontwerp%20hovenier%20Capelle%20aan%20den%20IJssel
http://Cortenstaal%20in%20de%20tuin%20hovenier%20Capelle%20aan%20den%20IJssel

Optimaal gebruik van de ruimte

Hoveniersbedrijf Hoeksche Waard Tuinontwerp en Tuinaanleg

De cortenstalen schuttingpanelen worden afgewisseld met hekwerken begroeid met Hedera. Strak en natuurlijk wisselen elkaar af. Een deel van het Hedera hekwerk loopt haaks door en dient als natuurlijke afscheiding met het achtergelegen gedeelte van de tuin. Hier bevindt zich een knus zitje.

 

In het ontwerp voor deze kleine achtertuin hebben we optimaal gebruikgemaakt van de ruimte door een praktisch indeling en het gebruik van verschillende niveaus. Het terras, grenzend aan de woning ligt iets hoger dan het achterste gedeelte van de tuin. Door te werken met verschillende hoogtes lijkt de tuin optisch groter. Ook de verticale tuinelementen, zoals de groenblijvende Hedera hekwerken, creƫren de illusie van meer ruimte.

Verder is voor het hoofdterras gekozen voor losse plantenbakken in plaats van borders. De plantenbakken kun je gemakkelijk verplaatsen, waardoor de tuin (deels) flexibel indeelbaar is. Handig als je bijvoorbeeld een keer een tuinfeestje geeft.

Hoveniersbedrijf Hoeksche Waard Tuinontwerp en Tuinaanleg

Persoonlijk advies

Op zoek naar een creatief tuinontwerp?
Wij adviseren je graag.

Wij zijn al 20+ jaar het vertrouwde hoveniersbedrijf in de Hoeksche Waard en omgeving voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Hoe kunnen we jou helpen? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Waarmee kunnen we je helpen?

  Jouw gegevens  Hoe kunnen we je bereiken


  Gewenste periode oplevering tuin(ontwerp)?

  Overige opmerkingen

  * Verplichte velden.