VHG-hovenier

Professioneel hoveniersbedrijf

Met een VHG-hovenier ben je verzekerd van een professionele aanpak. Om in aanmerking te komen voor het VHG-lidmaatschap moet een hoveniersbedrijf aan verschillende voorwaarden voldoen. Zowel gelet op de uitvoering van de werkzaamheden, als op de bedrijfsvoering. De afgelopen 20 jaar hebben wij ons bewezen als een vakbekwame en betrouwbare groenspecialist. Dat stralen wij graag uit via het VHG-lidmaatschap.

Helder vakmanschap

VHG staat garant voor vakkundige tuinaanleg, tuinonderhoud en renovatie. Je profiteert van een deskundig advies en een transparante, duidelijke aanpak. Onze offertes worden met uiterste zorg en precisie samengesteld. Als VHG-hovenier bieden wij heldere Algemene Consumentenvoorwaarden, zodat je precies weet wat je van ons mag verwachten, maar ook waar je zelf op moet letten.

Garantie

In de Algemene Consumentenvoorwaarden is tevens een geschillen- en nakomingsgarantieregeling opgenomen. Dat is jouw zekerheid dat eventuele fouten en schade worden hersteld. Maar natuurlijk doen wij er alles aan om het niet zover te laten komen. Mooie, levendige tuinen maken. Dát is onze passie en onze garantie voor een heerlijk buitenleven.

Wil je zelf de voordelen ervaren van een VHG-hovenier?

Persoonlijk advies

Op zoek naar een creatief tuinontwerp?
Wij adviseren je graag.

Wij zijn al 20+ jaar het vertrouwde hoveniersbedrijf in de Hoeksche Waard en omgeving voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Hoe kunnen we jou helpen? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Waarmee kunnen we je helpen?

  Jouw gegevens  Hoe kunnen we je bereiken


  Gewenste periode oplevering tuin(ontwerp)?

  Overige opmerkingen

  * Verplichte velden.